Versiones compatibles
Maple bread and butter pudding with walnut crumble
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g wholemeal bread, sliced (see Tips)
- 60 g butter, softened
- 80 g pitted prunes, cut into pieces
- 60 g walnuts
- 3 tsp Rapadura sugar (see Tips)
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tbsp self-raising flour
- 3 eggs
- 2 tbsp pure maple syrup, plus extra to serve
- 100 g pouring (whipping) cream
- 500 g milk
- 1 tsp natural vanilla extract
- natural yoghurt or custard, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 1989.5 kJ / 473.7 kcal
- Proteína
- 12.7 g
- Carbohidratos
- 39.7 g
- Grasa
- 28.1 g
- Grasas saturadas
- 12.4 g
- Fibra
- 5.8 g
- Sodio
- 379.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Tropical upside down pineapple cake
1 godz. 10 min
Caramel, date and walnut bundt
1 Std. 15 Min
Coconut rum sauce
15min
Whole orange cake with spiced syrup
2 Std. 20 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min
Pineapple passionfruit tart
4 Std. 30 Min
Pumpkin and golden syrup pudding
1 godz. 10 min
Double ginger and pear cake
1 godz. 35 min
Jamaican style ginger cake
1h 20min
Portuguese-style custard tarts
40min
Bread and butter pudding
1 Std. 15 Min
Coffee date muffins
35min