Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- Fraisier sponge
- 10 - 12 macarons with strawberry cream cheese ganache (see Tips)
Lime ganache for sable choux
- 10 g titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 380 g thickened cream
- 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
- 110 g white chocolate, cut into small pieces
Sable biscuit
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g caster sugar
- 50 g brown sugar
- 200 g plain flour
Choux pastry
- 60 g milk
- 50 g water
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- ¼ tsp caster sugar
- 90 g plain flour
- 3 eggs, lightly beaten
Assembly of mini croquembouche
- 250 g caster sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- boiling water
- edible flowers, to decorate (optional)
- 50 g vinegar
Assembly of show stopper cake
- icing sugar, to dust
- edible flowers, to decorate (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2264.5 kJ / 539.2 kcal
- Proteína
- 9.8 g
- Carbohidratos
- 54.6 g
- Grasa
- 32.3 g
- Grasas saturadas
- 16.7 g
- Fibra
- 1.6 g
- Sodio
- 116.8 mg
Recetas alternativas
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Gluten free gingerbread house
4h 45min
Strawberry and rose water macarons
2 Std. 50 Min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30 min
Hedgehog honeycomb slice
2h 35 min
Crème caramels
7u. 45min
Chocolate miso eclairs
1h 45min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 godz.
Chocolate truffle cake
2h 15min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20 min