Dispositivos y accesorios
Fruit and nut loaf
Prep. 20min
Total 27h 50min
24 slices
Ingredientes
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Fruit and nut dough
-
butter to grease
-
dried apricots cut into pieces (approx. 1 cm)50 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
sultanas60 g
-
pecan nuts50 g
-
apple unpeeled, cored and cut into quarters1
-
water150 g
-
apple juice150 g
-
ground cinnamon2 tbsp
-
mixed spice to taste1 - 2 tbsp
-
baker's flour500 g
-
salt15 g
-
ice cubes (approx 10)
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
246.1 mg
Proteína
3.7 g
Calorías
592.6 kJ /
141.6 kcal
Grasa
2.1 g
Fibra
2.5 g
Grasas saturadas
0.2 g
Carbohidratos
28 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sourdough at home
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Rye sourdough loaf
18h 20min
Steamed ginger pudding
3h 5min
Nut paste
10min
Sourdough Starter Discard Crackers
45min
Beetroot ketchup
1h 15min
Nut and seed butter
10min
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5h 5min
Mother sourdough starter
108h 20min
Seeded bread loaf
3h 20min
Everyday sourdough loaf
4h 20min