Dispositivos y accesorios
Spicy peach and mango chutney
Prep. 15min
Total 45min
1 Total recipe
Ingredientes
-
water500 g
-
peaches500 g
-
piece fresh ginger peeled20 g
-
Sichuan peppercorns1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
star anise2
-
cinnamon quill1
-
fresh mango flesh only100 g
-
raw sugar200 g
-
ground ginger1 tsp
-
Shaoxing wine40 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 Total recipe
Sodio
94.8 mg
Proteína
7.21 g
Calorías
4625 kJ /
1101 kcal
Grasa
1.91 g
Fibra
15.98 g
Grasas saturadas
0.2 g
Carbohidratos
261.21 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Entertaining with Dani Valent
95 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Lemon and caper aioli
15min
Red onion relish
50min
Butter
10min
Mayonnaise
5min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min
Haloumi
5h
Beer and chilli peanut clusters
1h 25min
Citrus marmalade
2h 20min
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Quick beetroot relish
40min