Dispositivos y accesorios
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
Prep. 25min
Total 3h
12 portions
Ingredientes
Saffron and sage bread
-
mixed dried fruit (e.g. apricots, cranberries, sultanas)200 g
-
nuts (e.g. walnuts, pecans, pistachios)100 g
-
water150 g
-
saffron1 pinch
-
dried bay leaf1
-
allspice berries4
-
baker's flour500 g
-
dried instant yeast10 g
-
honey50 g
-
eggs3
-
unsalted butter softened40 g
-
full cream milk150 g
-
salt1 pinch
-
fresh sage leaves finely chopped15
-
ground cinnamon1 tsp
Ginger butter
-
glacé ginger120 g
-
ground ginger1 tsp
-
unsalted butter cut into cubes (2 cm)150 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
48.3 mg
Proteína
9.6 g
Calorías
1878.8 kJ /
447.3 kcal
Grasa
20.4 g
Fibra
4.8 g
Grasas saturadas
9.9 g
Carbohidratos
55.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Entertaining with Dani Valent
95 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Brown sugar spice rub
5min
$250 chocolate chunk cookies
2h 30min
Homemade ricotta
1h 15min
Chocolate zucchini mini loaves
1h 30min
Chai tea powder
10min
Spiced pumpkin palmiers
2h 50min
Hearts entwined loaf
1h 55min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Rosemary meat pies
3h 30min
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45min
Almond addiction
1h
Three cheese spinach scrolls
2h 15min