Dispositivos y accesorios
Gluten free fruit and nut loaf
Prep. 10min
Total 55min
12 slices
Ingredientes
-
polenta plus extra for dusting40 g
-
pecans150 g
-
millet flour120 g
-
gluten free flour mix (see Tips)70 g
-
buckwheat flour plus extra for dusting (see Tips)60 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
salt½ tsp
-
dried cranberries30 g
-
pitted dates cut into halves120 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
dried apricots cut into quarters50 g
-
buttermilk330 g
-
honey1 tbsp
-
butter to serve (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
208.8 mg
Proteína
5.3 g
Calorías
1130.2 kJ /
269.1 kcal
Grasa
10.7 g
Fibra
4.5 g
Grasas saturadas
1.3 g
Carbohidratos
36 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Good food, gluten free
94 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1h
Almond and date bars
2h 15min
Zucchini banana loaf
1h 45min
Apricot macadamia biscuits
40min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Ginger bundt cake
1h
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min
Healthy banana bread
1h 15min