Dispositivos y accesorios
Apricot apple pie
Prep. 25min
Total 1h 40min
12 portions
Ingredientes
Apricot filling
-
water700 g
-
Granny Smith apples peeled, cored and cut into pieces (3 cm)4
-
apricots stone removed and flesh cut into thin wedges800 g
-
brown sugar (see Tips)1 tbsp
-
mixed spice¼ tsp
Hazelnut pastry
-
hazelnuts skins on60 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
baking powder1 tsp
-
brown sugar (see Tips)2 tbsp
-
butter chilled and cut into pieces (3 cm)80 g
-
eggs 1 lightly beaten2
-
natural yoghurt or pouring (whipping) cream, to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
34.4 mg
Proteína
3.3 g
Calorías
815.8 kJ /
194.3 kcal
Grasa
9.2 g
Fibra
3.6 g
Grasas saturadas
4.2 g
Carbohidratos
22.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Nourish
80 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Candy cane ice creams
49h 25min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27h 35min
Banana berry mini loaves
1h 30min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Buttercream icing
10min
Raspberry and lemon flan
1h
Lemon ice cream torte
48h 40min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Bee sting cake
6h 50min
Strawberry champagne cake
3h 10min
Zucchini slice
45min
Pancake and fruit kebabs
1h