Dispositivos y accesorios
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
Prep. 25min
Total 2h 50min
8 portions
Ingredientes
Green goddess dressing
-
olive oil60 g
-
pouring (whipping) cream30 g
-
garlic clove1
-
eschalot1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh tarragon leaves only4 sprigs
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
avocados (approx. 2 medium avocados), flesh only250 g
-
apple cider vinegar40 g
-
anchovy fillets2
-
lime juice2 tsp
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper
Spinach salad
-
white quinoa120 g
-
water for soaking
-
olive oil2 tbsp
-
pomegranate molasses2 tsp
-
fresh baby spinach leaves200 g
-
pomegranate arils only1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
84 mg
Proteína
7.1 g
Calorías
1155.8 kJ /
275.1 kcal
Grasa
22.1 g
Fibra
3 g
Grasas saturadas
3.5 g
Carbohidratos
11.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Entertaining with Dani Valent
95 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Raw cauliflower tabouli
30min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Spring greens with grapefruit
30min
Asparagus and broad bean salad
25min
Quinoa tabouli
12h 40min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Fresh fennel salad
10min
Colourful quinoa salad
40min