Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 garlic cloves
- 7 sprigs fresh mint leaves, torn or cut into pieces
- 40 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp paprika
- 1 tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 500 g water
- 700 g Dutch carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed
- 200 g feta cheese, crumbled, for garnishing (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1076.8 kJ / 256.3 kcal
- Proteína
- 6.5 g
- Carbohidratos
- 11.2 g
- Grasa
- 19.2 g
- Grasas saturadas
- 3 g
- Fibra
- 7.6 g
- Sodio
- 759 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Colourful quinoa salad
40 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Beetroot salad
10min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25h 30min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5óra 15p
Steamed greens with lemon feta
20 min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min