Dispositivos y accesorios
Beetroot, pear and blue cheese salad
Prep. 10min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
butter1 tbsp
-
pecan nuts50 g
-
orange (opcional) zest only, no white pith½
-
macadamia oil2 tbsp
-
honey1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
water800 g
-
raw beetroot peeled and cut into cubes (2 cm)800 g
-
fresh green beans trimmed and cut into halves200 g
-
rocket leaves120 g
-
blue cheese thinly sliced100 - 200 g
-
pear thinly sliced1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
681.3 mg
Proteína
17 g
Calorías
2237 kJ /
533 kcal
Grasa
39 g
Fibra
12 g
Grasas saturadas
14.7 g
Carbohidratos
25 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Festive Flavour
105 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Carrot, feta and mint salad
40min
Smashed pea and bean dip
30min
Broccoli salad
10min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Asparagus and broad bean salad
25min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Superfood salmon salad
1h 5min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30min