Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 60 g day old sourdough bread, torn into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith, peeled into strips (1 x 4 cm)
- 1 tbsp salted capers, rinsed and drained
- 40 g raw almonds
- 1 tsp sweet paprika
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- ½ tsp fresh ground black pepper
- 1 tbsp unsalted butter
- 1 tbsp olive oil, plus extra for garnishing
- 500 g water, plus extra for cooling
- 2 bunches asparagus, woody ends trimmed
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 598.8 kJ / 142.5 kcal
- Proteína
- 3.9 g
- Carbohidratos
- 5.9 g
- Grasa
- 11.2 g
- Grasas saturadas
- 2.7 g
- Fibra
- 2.3 g
- Sodio
- 62.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Lemon caper butter
10 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Steamed Chinese greens
30 min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 Std. 10 Min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Creamed spinach
15min
Steamed greens with lemon feta
20 min