![Herb-salted chicken and chickpea casserole Herb-salted chicken and chickpea casserole](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CA57117E-1B75-4406-8E58-9F476BBC93E7/Derivates/B78A348C-6851-41CB-AEE4-2DFD1018E6A9.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Crumb
- 40 g manchego cheese, cut into pieces (3 cm)
- 80 g sourdough bread, day old
- 60 g hazelnuts, without skin, roasted
Herb salt
- 10 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 3 tsp flaked salt
- 1 garlic clove
Casserole
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil, plus 1 tbsp extra for frying
- 120 g bacon, cut into pieces (1 cm)
- 2 dried bay leaves
- 200 g red capsicum, deseeded and cut into strips
- 300 g water
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g sherry vinegar
- 6 chicken thigh fillets
- 400 g canned chickpeas (approx. 250 g after draining)
- 150 g fresh green beans, trimmed
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 1810.5 kJ / 431 kcal
- Proteína
- 38 g
- Carbohidratos
- 15.3 g
- Grasa
- 22.8 g
- Grasas saturadas
- 5.6 g
- Fibra
- 6.4 g
- Sodio
- 1766.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Shepherd's pie
55 min
Chicken cacciatore
50min
Butter chicken
55 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Pork with black bean sauce
30min
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4h
Chicken San Fernando
55 min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Everyone's favourite chicken curry
40min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min