Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- 70 g unsalted butter, chilled and cut into pieces (3-4 cm)
- 120 g self-raising flour, plus extra for dusting
- 2 pinches sea salt
- 1 egg yolk
- 30 g chilled water
Filling
- 200 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g unsalted butter
- 140 g spring onion/shallot, trimmed, white part cut into halves; green part cut into thin slices
- 100 g flaked almonds
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 2 egg yolks
- 1 egg
- 1 tsp dried marjoram
- 2 tbsp full cream milk
Creamy tofu dressing
- 200 g extra virgin olive oil
- 3 garlic cloves
- 150 g silken tofu
- 1 tbsp seeded wholegrain mustard
- 60 g balsamic vinegar
- 2 tbsp miso paste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3305 kJ / 786.8 kcal
- Proteína
- 18.5 g
- Carbohidratos
- 20.9 g
- Grasa
- 70.1 g
- Grasas saturadas
- 22.2 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sodio
- 1044.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pumpkin tart
2j 15 menit
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25 min
Filo spinach slice
55 min
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1h 10 min
Courgette strudel
1h 20 min
Fresh tomato tart
40 min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 Std. 40 Min
Spinach and feta galette
1u. 50min
Mashed pea and corn slice
40 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min