![Leek and cheddar pudding Leek and cheddar pudding](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F5807CF3-8523-49E4-B5FE-C46C85856E34/Derivates/4596A0A5-C7F0-4576-81F1-FACC84D57245.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 650 g sourdough bread (day old), cut into slices (1.5 cm)
- 100 g tasty cheese, cut into pieces (3 cm)
- 3 garlic cloves
- 3 leeks, white and light green parts only (approx. 350 g), cut into slices
- 60 g fresh baby spinach
- 1 dried bay leaf
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 6 eggs
- 350 g milk
- 300 g sour cream
- 2 tsp Dijon mustard
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2897.7 kJ / 689.9 kcal
- Proteína
- 26.7 g
- Carbohidratos
- 56 g
- Grasa
- 39.2 g
- Grasas saturadas
- 22.2 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sodio
- 988.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Cauliflower gratin
1sa
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Beef cobbler with polenta dumplings
1 Std. 30 Min
Mushroom croustade
1h 35min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35min
Pearl barley risotto with asparagus
1óra 5p
Beef, apricot and pine nut pastilla
1h 20min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Cheese and spring onion galette
1sa 15 dk
Spinach and artichoke penne
1óra 5p
Broccoli and three cheese pasta bake
40 dk
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 dk