![Navajo fry bread with tomato bean salsa Navajo fry bread with tomato bean salsa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AF06DE20-9B42-4D93-9B62-D8522698DF30/Derivates/48D38857-6353-46E8-8A9A-F2D1877EBE9D.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g self-raising flour, plus extra for dusting
- 150 g buttermilk
- 70 g olive oil, plus extra for shallow frying
- 125 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained (approx. 70 g after draining)
- 1 tsp salt
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp chilli powder
- 2 tomatoes, cut into quarters
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- ½ iceberg lettuce, finely shredded
- 1 avocado, flesh only, cut into bite-size pieces
- sour cream, to serve
- pickled jalapeño chillies, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2926 kJ / 696.7 kcal
- Proteína
- 16.9 g
- Carbohidratos
- 72.3 g
- Grasa
- 35.3 g
- Grasas saturadas
- 6.7 g
- Fibra
- 10.9 g
- Sodio
- 1425.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Black bean enchiladas
1h 20min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Satay noodle salad
35min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Vegetarian sausage rolls
40min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15min
Chilli chutney quesadillas
1h
Peanut and soba noodle slaw
20min
Spinach and feta galette
1h 50min
Silverbeet and mushroom calzone
2h