Dispositivos y accesorios
Gluten free scones
Prep. 10min
Total 30min
8 portions
Ingredientes
-
blanched almonds80 g
-
rice flour (see Tips)140 g
-
potato starch80 g
-
arrowroot flour plus extra for dusting40 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 tsp
-
salt1 pinch
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve80 g
-
egg yolk1
-
full cream milk plus extra for glazing100 g
-
jam to serve
-
double cream to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
169.6 mg
Proteína
4.1 g
Calorías
1214.1 kJ /
289 kcal
Grasa
17.3 g
Fibra
1.9 g
Grasas saturadas
7.7 g
Carbohidratos
28.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Good food, gluten free
94 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Custard
10 Min
Buttercream icing
10 Min
Rice crackers
55 Min
Berry and red wine trifle
4 Std. 50 Min
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Chunky choc nut brownie
35 Min
Coconut coffee crunch
24 Std. 20 Min
Gluten free pasta
50 Min
Gluten free shortbread
1 Std. 20 Min
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min
Basic bread
1 Std. 35 Min