Dispositivos y accesorios
Red velvet cake
Prep. 40min
Total 2h 20min
18 slices
Ingredientes
Sponge
-
grapeseed oil plus extra to grease510 g
-
buttermilk360 g
-
eggs3
-
natural vanilla extract2 tsp
-
apple cider vinegar1 ½ tbsp
-
natural red food colouring (see Tip)3 - 4 tsp
-
caster sugar450 g
-
plain flour450 g
-
cocoa powder30 g
-
bicarbonate of soda2 ¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
Icing
-
caster sugar360 g
-
cream cheese softened500 g
-
unsalted butter softened80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
338.8 mg
Proteína
6.5 g
Calorías
2805.9 kJ /
670.6 kcal
Grasa
43 g
Fibra
1.3 g
Grasas saturadas
11 g
Carbohidratos
67.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Celebration cakes
14 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Boiled pasta
20min
Triple chocolate muffins
20min
"Marry me" chicken pasta
35min
Spicy Beef with Red Capsicums
30min
Mayonnaise
5min
Indonesian Vegetable Spring Roll
40min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5min
Gluten-Free Chocolate Cake with Nuts
Ninguna valoración
Best lemon drizzle cake
35min
DIY pizza pockets
1h 50min
Chewy chocolate brownies
35min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min