Dispositivos y accesorios
Sun-dried tomato and pepita bread
Prep. 10min
Total 2h
12 slices
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
sun-dried tomatoes80 g
-
buckwheat groats140 g
-
brown rice200 g
-
arrowroot flour140 g
-
chia seeds40 g
-
pepitas40 g
-
xanthan gum1 tsp
-
salt1 tsp
-
water400 g
-
coconut sugar1 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil20 g
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
eggs2
-
tomato paste2 tsp
-
water for sprinkling
-
poppy seeds for sprinkling
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
258.9 mg
Proteína
7.9 g
Calorías
1058.4 kJ /
252 kcal
Grasa
8 g
Fibra
4.5 g
Grasas saturadas
1.7 g
Carbohidratos
34.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Focus on Buckwheat
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Vegan macadamia cheese ball
56h 55min
Gluten free flatbreads
40min
Almond thins
25min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Buckwheat bread
2h 5min
Paleo sandwich bread
1h 30min
Tapioca fruit cereal
24h 15min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Sunflower and sesame seed bread rolls
1h
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min