Dispositivos y accesorios
Sun-dried tomato and pepita bread
Prep. 10min
Total 2h
12 slices
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
sun-dried tomatoes80 g
-
buckwheat groats140 g
-
brown rice200 g
-
arrowroot flour140 g
-
chia seeds40 g
-
pepitas40 g
-
xanthan gum1 tsp
-
salt1 tsp
-
water400 g
-
coconut sugar1 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil20 g
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
eggs2
-
tomato paste2 tsp
-
water for sprinkling
-
poppy seeds for sprinkling
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
258.9 mg
Proteína
7.9 g
Calorías
1058.4 kJ /
252 kcal
Grasa
8 g
Fibra
4.5 g
Grasas saturadas
1.7 g
Carbohidratos
34.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Focus on Buckwheat
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chia coconut bread
2 Std. 40 Min
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Four-seed honey butter
30 Min
Gluten free flatbreads
40 Min
Posh Paleo Bread
55 Min
Gluten free breakfast cereal clusters
1 Std. 15 Min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Healthy biscuits
35 Min