Dispositivos y accesorios
Broccoli mustard pasties
Prep. 35min
Total 1h 55min
6 portions
Ingredientes
Quick puff pastry
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen300 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
chilled water140 g
Broccoli mustard pasties
-
cheddar cheese cut into cubes (3-4 cm)180 g
-
mozzarella cheese cut into cubes (3-4 cm)150 g
-
brown onion cut into halves80 g
-
garlic clove1
-
swede peeled and cut into quarters100 g
-
olive oil20 g
-
English mustard plus extra to serve1 tsp
-
Dijon mustard plus extra to serve2 tsp
-
broccoli broken into florets300 g
-
salt to taste1 pinch
-
egg lightly beaten1
-
poppy seeds3 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
649.5 mg
Proteína
22.2 g
Calorías
3275.5 kJ /
779.8 kcal
Grasa
59.3 g
Fibra
4.8 g
Grasas saturadas
36.3 g
Carbohidratos
38.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegetarian Kitchen
87 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Lentil moussaka
3h 30min
Vegetarian sausage rolls
40min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1h 20min
Three-bean shepherd's pie
26h
Vegetable lasagne
1h 35min
Black bean enchiladas
1h 20min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Lentil bolognese
30min
Mushroom bolognaise
45min