Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pasta
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
Ricotta, mint and spinach layer
- 1500 g full cream milk
- 40 g white vinegar
- ½ - 1 lemon, zest only, no white pith, finely grated
- 8 fresh mint leaves
- 20 g fresh spinach leaves
- 1 pinch sea salt
Zucchini, garlic and pea layer
- 1 garlic clove
- 500 g zucchini (approx. 1½ zucchini), cut into pieces
- 40 g olive oil
- 100 g frozen green peas
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 60 g dry white wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Parmesan béchamel
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 500 g full cream milk
- 50 g plain flour
- 30 g butter, softened
- fresh mint leaves, for garnishing
- ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3828.7 kJ / 911.6 kcal
- Proteína
- 37.9 g
- Carbohidratos
- 81.3 g
- Grasa
- 47.5 g
- Grasas saturadas
- 21.8 g
- Fibra
- 7.3 g
- Sodio
- 920 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pumpkin tart
2j 15 menit
Stuffed butternut pumpkin with feta
1u. 50min
Lentil moussaka
3u. 30min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40 min
Filo spinach slice
55 min
Courgette strudel
1h 20 min
Cheese and spring onion galette
1h 15 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15 min
Melanzane parmigiana
2u. 5min
Spinach and feta galette
1u. 50min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min