Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 red onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed and deseeded if preferred
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ¼ tsp ground cinnamon
- 2 tsp paprika
- 1 capsicum, cut into pieces (2-3 cm)
- 150 g eggplant, cut into cubes (2 cm)
- 250 - 300 g sweet potato, cut into cubes (3 cm)
- 800 g canned chopped tomatoes
- ¾ - 1 tsp ground black pepper, to taste
- 1 ½ - 2 tsp salt, to taste
- 100 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- lime, cut into quarters, to serve
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1165.4 kJ / 277.5 kcal
- Proteína
- 10.9 g
- Carbohidratos
- 36.1 g
- Grasa
- 6.5 g
- Grasas saturadas
- 1.1 g
- Fibra
- 13.7 g
- Sodio
- 1474.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Mushroom stroganoff
20min
Three-bean shepherd's pie
26h
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Vegetable pilaf
1h
Savoury potato and onion bake
1 Std. 30 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Rendang curry
30min
Pulse and pumpkin curry
30min
Potato and green pea curry
50 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min