Dispositivos y accesorios
Vienna sausages with split pea soup
Prep. 10min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
bacon cut into pieces50 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
olive oil20 g
-
celery stalks cut into pieces100 g
-
potatoes peeled and cut into quarters150 g
-
leek trimmed and cut into pieces (1 cm)150 g
-
green split peas (see Tips)200 g
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
fresh marjoram leaves only1 tbsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
Vienna sausages4
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
634.1 mg
Proteína
18 g
Calorías
1533.5 kJ /
365 kcal
Grasa
24 g
Fibra
8.9 g
Grasas saturadas
7.3 g
Carbohidratos
16 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Oktoberfest
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Minestrone
45min
Tuscan bean soup
40min
Lentil hotpot
12h 45min
Minestrone
40min
Zucchini soup
25min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Russian beetroot salad
1h 10min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1h 25min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Split Pea Soup
2h 10min
Danish Split Pea Soup
1h
Creamy capsicum and zucchini soup
40min