![Vienna sausages with split pea soup Vienna sausages with split pea soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AFB2E393-45A8-4BBB-8E82-803ED7DDE146/Derivates/68D1AB1F-4875-4A30-865C-2C59743E3A6A.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 50 g bacon, cut into pieces
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g olive oil
- 100 g celery stalks, cut into pieces
- 150 g potatoes, peeled and cut into quarters
- 150 g leek, trimmed and cut into pieces (1 cm)
- 200 g green split peas (see Tips)
- 1000 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp fresh marjoram, leaves only
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 4 Vienna sausages
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1533.5 kJ / 365 kcal
- Proteína
- 18 g
- Carbohidratos
- 16 g
- Grasa
- 24 g
- Grasas saturadas
- 7.3 g
- Fibra
- 8.9 g
- Sodio
- 634.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Lentil hotpot
12h 45min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Far Breton with prunes
2h
Tuscan bean soup
40min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1h 20min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Savoury crêpes
45min