Dispositivos y accesorios
Vienna sausages with split pea soup
Prep. 10min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
bacon cut into pieces50 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
olive oil20 g
-
celery stalks cut into pieces100 g
-
potatoes peeled and cut into quarters150 g
-
leek trimmed and cut into pieces (1 cm)150 g
-
green split peas (see Tips)200 g
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
fresh marjoram leaves only1 tbsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
Vienna sausages4
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
634.1 mg
Proteína
18 g
Calorías
1533.5 kJ /
365 kcal
Grasa
24 g
Fibra
8.9 g
Grasas saturadas
7.3 g
Carbohidratos
16 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Oktoberfest
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Korean pickled potato salad
25h 10min
Sauerkraut salad
10min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Sauerkraut soup
50min
Mushroom and kale risotto
55min
Grisons barley soup
1h 15min
Ratatouille
40min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Spring frittata
1h 15min
Mushroom tart
50min