Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 120 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into quarters
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 40 g salted butter
- 20 g gluten free plain flour (see Tips)
- 800 g zucchini, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g warm water
- 100 g pouring (whipping) cream
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 200 g Brie cheese, cut into pieces (2 cm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1196.9 kJ / 284.9 kcal
- Proteína
- 9.7 g
- Carbohidratos
- 8.6 g
- Grasa
- 23 g
- Grasas saturadas
- 14.5 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sodio
- 751.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Curried carrot and ginger soup
40 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Sauerkraut soup
50 min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Broccoli almond soup
30 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Zucchini soup
25 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Cream of mushroom soup
20min