![Spinach and artichoke penne Spinach and artichoke penne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/05ECE6A7-3B9D-4B0C-AD2B-B32FC087372F/Derivates/9E5ABEB0-A62C-46E9-A02E-255744CE05C4.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g butter, plus extra for greasing
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 1450 g water
- 320 g penne pasta
- 3 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into eighths and layers separated
- 340 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters
- 120 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, cut into pieces
- 40 g plain flour
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp onion salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cayenne pepper (optional)
- 200 g sour cream
- 100 g frozen green peas, thawed
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2571.3 kJ / 612.2 kcal
- Proteína
- 21.8 g
- Carbohidratos
- 47 g
- Grasa
- 35.6 g
- Grasas saturadas
- 22.1 g
- Fibra
- 9.9 g
- Sodio
- 860.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Black bean enchiladas
1h 20min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Risoni salad with artichoke and feta
25 Min
Lentil moussaka
3h 30min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 godz.
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 min
Mushroom bolognaise
45 min
Filo spinach slice
55 dk
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1sa 25 dk
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min