Dispositivos y accesorios
Crispy bread with tapenade
Prep. 20min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
wholemeal bread loaf cut into slices and crusts removed1
-
extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
pickled capers drained30 g
-
garlic cloves3
-
roasted pine nuts100 g
-
pitted Kalamata olives60 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
771.8 mg
Proteína
18.2 g
Calorías
1992.3 kJ /
474.3 kcal
Grasa
24.5 g
Fibra
8 g
Grasas saturadas
5.6 g
Carbohidratos
41.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegetarian Kitchen
87 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Moroccan lamb with pilaf
5h 40min
Beetroot salad
10min
Anise-cured salmon
14h 10min
Moroccan harira soup with chicken
55min
Double ginger and pear cake
1h 35min
Chilli raita potato salad
55min
Thandi
5min
Kashmiri garlic naan
1h 50min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Bengali fish cakes
1h 20min
Traditional hommus
25h 5min