Dispositivos y accesorios
Crispy bread with tapenade
Prep. 20min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
wholemeal bread loaf cut into slices and crusts removed1
-
extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
pickled capers drained30 g
-
garlic cloves3
-
roasted pine nuts100 g
-
pitted Kalamata olives60 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
771.8 mg
Proteína
18.2 g
Calorías
1992.3 kJ /
474.3 kcal
Grasa
24.5 g
Fibra
8 g
Grasas saturadas
5.6 g
Carbohidratos
41.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegetarian Kitchen
87 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Bircher muesli
12h 10min
Panforte ice cream bombe
48h 25min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Berry mousse
5h
Chocolate mousse
3h 20min
Basil pesto
10min
Plum and raspberry cobbler
1h 25min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8h 30min
Peaches in white wine syrup
4h
Israeli couscous salad
1h
Spiced apple liqueur
168h 10min
Chai tea
15min