Dispositivos y accesorios
Coconut coffee crunch
Prep. 20min
Total 24h 20min
6 portions
Ingredientes
-
coconut cream (minimum 60% coconut extract - see Tips)800 g
-
strong brewed coffee120 g
-
honey60 g
-
pecan nuts100 g
-
gingernut biscuits cut into halves120 g
-
shredded coconut50 g
-
bananas cut into slices1 - 2
-
carob pieces for garnishing (optional)1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
61.7 mg
Proteína
4.9 g
Calorías
1803.7 kJ /
429.3 kcal
Grasa
31.1 g
Fibra
4.4 g
Grasas saturadas
17.9 g
Carbohidratos
32.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegetarian Kitchen
87 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Spiced cherry brioche wreath
2h 20min
Dessert pizzas (Jo Whitton)
1h 15min
Panforte ice cream bombe
48h 25min
Potato cakes
45min
Raspberry chiffon cake
5h 15min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Black forest pudding
1h 15min
Lemon tart
2h 15min
Chocolate energy bars
1h
Banana berry mini loaves
1h 30min
Berry coconut cashew bars
2h 40min
Chocolate fondant cake
40min