Dispositivos y accesorios
Apples with cider sabayon sauce
Prep. 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Steamed apples
-
apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled4
-
lemon juice (25 g)1 ½ tbsp
-
water500 g
Cider sabayon sauce
-
white sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry alcoholic cider (see Tips)160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
5 g
Calorías
969 kJ /
232 kcal
Grasa
6 g
Fibra
2.7 g
Carbohidratos
34 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Creamy turkey stew (TM5)
3h 50min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Mighty mouse balls
1h 15min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Lamb and feta meatballs
30min
Basic bread
1h 35min