Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pizza dough
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 220 g warm water
- 1 tsp sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
Spinach filling
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (1-2 cm)
- 50 g feta cheese (firm), cut into pieces (1-2cm)
- 50 g roasted red capsicums, cut into pieces
- 20 g pitted black olives, cut into slices
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into halves
- 300 g fresh silverbeet (approx. 2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 1 tsp salt
- ½ tsp fresh ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1976.8 kJ / 470.7 kcal
- Proteína
- 18.3 g
- Carbohidratos
- 52.3 g
- Grasa
- 19.7 g
- Grasas saturadas
- 7 g
- Fibra
- 5.2 g
- Sodio
- 1202.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1j 25 menit
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2j
Vegetarian sausage rolls
40 min
Ricotta patties with chilli lime corn
1j 20 menit
Fresh tomato tart
40 min
Wonton soup (vegetarian)
45 Min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1j 25 menit
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Spinach and feta galette
1h 50min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min