Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Proteína
- 31.7 g
- Carbohidratos
- 26.5 g
- Grasa
- 14.4 g
- Grasas saturadas
- 5.8 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sodio
- 907.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Irish stew
1h 30min
Beef "Burgundy"
40min
Veal pizzaiola
40min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Pork, apricot & coconut wraps
50min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min