Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Proteína
- 31.7 g
- Carbohidratos
- 26.5 g
- Grasa
- 14.4 g
- Grasas saturadas
- 5.8 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sodio
- 907.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Mushroom sauce
20min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Pork fillet with mustard
35min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Texas-style lovely legs
4 Std.
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Chicken San Fernando
55min
Pork with black bean sauce
30min