Beef spezzatino
TM6 TM5 TM31

Beef spezzatino

4.3 (40 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 - 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
  • 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 2 - 3 fresh sage leaves
  • ½ brown onion, cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 20 g olive oil
  • 40 g bacon, cut into cubes (3 cm)
  • 450 g beef chuck steak, cut into pieces (2-3 cm)
  • 2 pinches salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 1 carrot, cut into slices (1-2 cm)
  • 1 celery stalk, cut into slices (1-2 cm)
  • 2 tsp Meat stock paste (see Tips)
  • 200 g canned diced tomatoes
  • 100 g dry white wine
  • 50 g water

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2337.4 kJ / 558.7 kcal
Proteína
53.4 g
Carbohidratos
13.3 g
Grasa
29.1 g
Grasas saturadas
8.6 g
Fibra
3.1 g
Sodio
984.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas