Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
TM6 TM5 TM31

Mushroom and sun-dried tomato fettuccine

4.5 (139 valoraciones )

Ingredientes

  • 60 g Parmesan cheese, cut into pieces
  • 20 fresh basil leaves
  • 1200 g water
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
  • 350 g fettuccine
  • 35 g olive oil ; plus 1 tablespoon extra
  • 2 garlic cloves
  • 500 g fresh button mushrooms, cut into quarters
  • ½ tsp salt
  • 80 g semi sun-dried tomatoes, cut into pieces
  • 120 g pouring (whipping) cream

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2805.8 kJ / 668.1 kcal
Proteína
22.4 g
Carbohidratos
68.1 g
Grasa
31.6 g
Grasas saturadas
12.4 g
Fibra
7.9 g
Sodio
694.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas