Dispositivos y accesorios
Mushroom stroganoff
Prep. 10min
Total 20min
6 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
oil40 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
-
tomato paste50 g
-
white wine40 g
-
plain flour2 tsp
-
paprika1 tsp
-
lemon juice20 g
-
fresh portobello mushrooms cut into slices (1 cm)4
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters400 g
-
fresh shiitake mushrooms cut into quarters100 g
-
sour cream100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
434.7 mg
Proteína
4.3 g
Calorías
672.6 kJ /
160.1 kcal
Grasa
13.4 g
Fibra
3.9 g
Grasas saturadas
5.1 g
Carbohidratos
4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Lentil moussaka
3h 30min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3h 5min
Vegetable lasagne
1h 35min
Chilli con tempeh
20min
Hearty lentil chilli
50min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Tomato and lentil dahl
35min
Mushroom bolognaise
45min
Red lentil cauliflower dahl
35min