Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1000 g water
- 4 allspice berries or ½ tsp ground allspice
- 2 dried bay leaves
- 200 g gravy beef, cut into cubes (3-4 cm)
- 200 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (3-4 cm)
- 400 g boneless skinless pork belly, rind removed and cut into cubes (3-4 cm)
- 200 g mixed roots and vegetables (e.g. carrots, parsnip, brown onion), cut into pieces (3-4 cm)
- 10 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 200 g chicken livers
- 1 bread roll (approx.60 g)
- 2 ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp dried marjoram
- ¼ tsp ground ginger
- 3 eggs
- 60 g butter, cut into thin slices, plus 1-2 tsp extra for greasing
- 50 g breadcrumbs, for coating
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 501 kJ / 119 kcal
- Proteína
- 9.7 g
- Carbohidratos
- 3 g
- Grasa
- 7.5 g
- Grasas saturadas
- 2.8 g
- Fibra
- 0.6 g
- Sodio
- 307.2 mg
Recetas alternativas
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 Std. 40 Min
Eggs with herb sauce and Easter cookies
50min
Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
Ninguna valoración
Guinean prawns
25 min
Gazelle horns
1 Std.
Cheat's mascarpone
22 godz.
Layered chicken dinner
1 Std. 45 Min
Quince tart
1 Std. 10 Min
Courgette and cod lasagne
1 Std.
Falafel
1h 25 min
Cottage cheese
4h 30min
Creamed spinach
15 min