Pickled vegetables
TM6 TM5 TM31

Pickled vegetables

4.9 (7 valoraciones )

Ingredientes

  • 1700 g water, room temperature
  • 10 - 15 ice cubes
  • 2 L ice cold water
  • 300 - 500 g vegetables of choice, cut into pieces (see Tips)
  • dried mixed herbs and spices of choice, to flavour (see Tips)

Pickling liquid

  • 500 g water, room temperature
  • 250 g white wine vinegar
  • 2 tbsp raw sugar
  • 1 tsp sea salt
  • 1 tsp black peppercorns
  • 1 tsp yellow mustard seeds (see Tips)
  • 1 dried bay leaf
  • 4 allspice berries

Inf. nutricional
por 910 g
Calorías
1845.9 kJ / 441.2 kcal
Proteína
14.6 g
Carbohidratos
80.1 g
Grasa
3.5 g
Grasas saturadas
0.7 g
Fibra
18.8 g
Sodio
2179.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas