Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 8 sprigs fresh parsley, leaves only
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 150 g dill pickled cucumbers cut into pieces, reserving pickling liquid
- 120 g carrot, cut into pieces
- 140 g celeriac, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g rapeseed oil
- 100 g pork sausage, smoked, (Kielbasa), cut into slices, then into halves (see Tip)
- 250 g beef chuck steak, cut into pieces (2 cm)
- 200 g boneless pork shoulder, cut into pieces (2 cm)
- 1000 g water
- 1 tsp salt
- 3 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 100 g ham smoked, cut into pieces (1 cm)
- 60 g tomato paste
- 100 g mushroom, in oil, cut into pieces
- 35 g pitted green olives, cut into halves
- ½ tsp ground black pepper
- 6 tbsp sour cream, to serve
- 6 slices lemon, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1312.3 kJ / 313.6 kcal
- Proteína
- 21.5 g
- Carbohidratos
- 10.7 g
- Grasa
- 21.1 g
- Grasas saturadas
- 6.7 g
- Fibra
- 2.7 g
- Sodio
- 1134.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef Goulash Soup
1h 15min
Liver Cake
1 Std. 50 Min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Pork fillet with mustard
35 min
Sauerkraut soup
50 min
Baked Cabbage Pierogis
2h 30min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Creamy turkey stew (TM6)
3 Std. 50 Min
Rabbit stew
1h
Seafood bisque
1 godz. 10 min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM6)
1 godz. 30 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min