Dispositivos y accesorios
Mushroom cappuccino
Prep. 15min
Total 25min
8 portions
Ingredientes
-
dried porcini mushrooms10 g
-
eschalots60 g
-
unsalted butter30 g
-
button mushrooms550 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream250 g
-
water100 g
-
sherry (optional)1 tbsp
-
truffle oil1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
109.7 mg
Proteína
2.5 g
Calorías
654.8 kJ /
155.9 kcal
Grasa
15.3 g
Fibra
1.1 g
Grasas saturadas
9.4 g
Carbohidratos
1.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Entertaining with Dani Valent
95 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Oysters Mignonette
5min
Duck confit with lentil & orange salad
15h 40min
Sunny gazpacho
25min
Oysters with lime granita
5min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Soup dumplings (xiao long bao)
26h 50min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26h 50min
Romesco dip
10min
Steak tartare
10min
Scallops with pea purée
25min