Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 120 g brown onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
-
500
g ripe tomato, cut into pieces
o bien 500 g canned tomatoes - 15 g tomato paste
- 370 g mixed vegetables (e.g. carrots, leek, celery stalks), cut into slices (1 cm)
- 1 tbsp ground sweet paprika
- 1 tsp salt, plus extra for the squid
- 1 pinch freshly ground pepper, plus extra for the squid
-
350
g dried black-eyed beans, soaked for at least 4 hours (see Tips)
o bien 350 g dried green lentils, rinsed and drained - 350 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
-
1000
g whole baby squid, cleaned, fresh or thawed
o bien 1000 g raw squid rings, fresh or thawed - 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. 1/2 lemon) (opcional)
- fresh coriander, cut into pieces (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1339 kJ / 320 kcal
- Proteína
- 32 g
- Carbohidratos
- 22 g
- Grasa
- 9 g
- Fibra
- 11.5 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Rogani kumbh
45 min
Banana tofu ice cream
10 min
Vegan Aubergine Rolls
11h 15min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Cashew pouring cream
35 min
Cucumber soup with prawn skewers
Ninguna valoración
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Autumn vegetable gratin
50 Min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min