Dispositivos y accesorios
Crispy bread with tapenade
Prep. 20min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
wholemeal bread loaf cut into slices and crusts removed1
-
extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
pickled capers drained30 g
-
garlic cloves3
-
roasted pine nuts100 g
-
pitted Kalamata olives60 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
771.8 mg
Proteína
18.2 g
Calorías
1992.3 kJ /
474.3 kcal
Grasa
24.5 g
Fibra
8 g
Grasas saturadas
5.6 g
Carbohidratos
41.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegetarian Kitchen
87 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Olive and fennel grissini
25h 30min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Basil pesto
10min
Seafood con arroz
45min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Almond thins
25min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1h 10min
Zucchini tortillas with falafel
25h 30min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min