Crispy bread with tapenade
TM6 TM5 TM31

Crispy bread with tapenade

4.0 (2 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 wholemeal bread loaf, cut into slices and crusts removed
  • extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
  • 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 30 g pickled capers, drained
  • 3 garlic cloves
  • 100 g roasted pine nuts
  • 60 g pitted Kalamata olives
  • 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only, for garnishing

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1992.3 kJ / 474.3 kcal
Proteína
18.2 g
Carbohidratos
41.6 g
Grasa
24.5 g
Grasas saturadas
5.6 g
Fibra
8 g
Sodio
771.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas