Dispositivos y accesorios
Crispy bread with tapenade
Prep. 20min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
wholemeal bread loaf cut into slices and crusts removed1
-
extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
pickled capers drained30 g
-
garlic cloves3
-
roasted pine nuts100 g
-
pitted Kalamata olives60 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
771.8 mg
Proteína
18.2 g
Calorías
1992.3 kJ /
474.3 kcal
Grasa
24.5 g
Fibra
8 g
Grasas saturadas
5.6 g
Carbohidratos
41.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegetarian Kitchen
87 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Beetroot salad
10min
Basil pesto
10min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Mayonnaise
5min
Baguette
3h 45min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1h 35min
Roasted carrot dip
1h
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Sunny gazpacho
25min
Cream cheese spread with radishes
5min
Rustic bread
2h