Dispositivos y accesorios
Mint béarnaise
Prep. 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
fresh mint leaves and stalks4 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
252.8 mg
Proteína
3.4 g
Calorías
1628.5 kJ /
389.2 kcal
Grasa
40.2 g
Fibra
1.4 g
Grasas saturadas
24.5 g
Carbohidratos
4.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Everyday
68 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Frozen coconut Margarita
6h 5min
Bread pastry
55min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Ninguna valoración
Swiss Rösti
9h
Apple and cinnamon hot cross buns
2h 20min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
George Calombaris' Licorice Ice Cream with Blackberries
24h 25min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Crunchy broccoli salad with speck
10min
Asparagus and potatoes with hollandaise
50min
Macaroons
40min