Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Bacon dust
- 150 g rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)
Pea purée
- 700 g water
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 330 g frozen peas
- 4 eggs
- sea salt, to season
- 130 g sugar snap peas, trimmed, cut into slices lengthways
- goats cheese, cut into pieces, to serve
- pea shoots, to serve
- 4 slices sourdough bread, toasted (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3056.9 kJ / 730.6 kcal
- Proteína
- 34.3 g
- Carbohidratos
- 87.7 g
- Grasa
- 26.9 g
- Grasas saturadas
- 10 g
- Fibra
- 8.2 g
- Sodio
- 1251.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min.
Charred leek gulai sayur
Ninguna valoración
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Ninguna valoración
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2h
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1h
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 Min
Coconut and pistachio delight
1h 10min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min