Dispositivos y accesorios
Crab Tart
Prep. 15min
Total 2h 30min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
black peppercorns1 tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
unsalted butter cold, diced (2 cm)170 g
-
egg yolk from large egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
plain flour plus extra for dusting
Filling
-
large eggs2
-
egg yolks from large eggs2
-
double cream280 g
-
lemon juice2 tsp
-
Tabasco® sauce½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
crab meat (half brown, half white)450 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
21 g
Calorías
2404 kJ /
575 kcal
Grasa
44.2 g
Carbohidratos
23.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
SEAFOOD
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Panna Cotta
6h 15min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min
Coq au Vin
1h 40min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Almond Tuiles
1h 30min
Risotto for One
35min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6h 45min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4h
Roasted Red Pepper Shots
30min
Chocolate mousse
3h 20min
Steak and Kidney Pudding
5h