Dispositivos y accesorios
Pear Frangipane
Prep. 25min
Total 1h 30min
8 slices
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes120 g
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
icing sugar40 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
water3 tsp
Pears
-
water500 g
-
pears (e.g. Conference or Comice) peeled, halved, cored (approx. 320 g)3
Frangipane Filling
-
lemon thin peelings of skin only1
-
caster sugar120 g
-
unsalted butter soft120 g
-
medium eggs2
-
ground almonds120 g
-
plain flour15 g
-
apricot jam melted, for glazing1 Tbsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 slice
Proteína
8.4 g
Calorías
2249 kJ /
538 kcal
Grasa
35.6 g
Carbohidratos
46 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet
80 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 Min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 Std.
Frangipane Cake
1 Std. 45 Min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 Std. 30 Min
Butter with Gorgonzola and Roasted Garlic
1 Std. 10 Min
Roasted Tomato Tart
2 Std.
Lemon Tiramisu
6 Std. 25 Min
Coconut-Lime Rice Pudding With Caramelised Pineapple
45 Min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2 Std. 45 Min
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Plum and Almond Traybake
1 Std. 5 Min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3 Std. 45 Min