Dispositivos y accesorios
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
Prep. 35min
Total 1h 20min
2 portions
Ingredientes
Tenderstem Broccoli
-
water1300 g
-
salt20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
tenderstem broccoli stalks, trimmed to fit in simmering basket10
-
water ice cold
Poached Cod
-
salt100 g
-
water2600 g
-
cod fillet loins, boneless (approx. 200 g each, see tip)2
Beurre Blanc
-
shallots halved35 g
-
white wine70 g
-
unsalted butter cold, diced300 g
-
lemon juice5 g
Serving
-
sunflower oil1 tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2170 mg
Proteína
43 g
Calorías
2911 kJ /
702 kcal
Grasa
54 g
Fibra
6.8 g
Grasas saturadas
32 g
Carbohidratos
6.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simon Rogan
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Beurre Blanc
20min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45min
Gochujang seafood risotto
1h
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Pea Gazpacho
4h 15min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min