
Dispositivos y accesorios
Margherita Pizza
Prep. 25min
Total 2h 10min
4 portions
Ingredientes
Pizza Dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
water room temperature8 oz
-
sugar1 tsp
-
fresh yeast crumbled½ oz
-
bread flour plus extra to dust14 oz
-
salt1 tsp
Margherita Topping
-
mozzarella drained, cut into pieces7 oz
-
diced tomatoes (approx. 14 oz)1 can
-
salt to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
fresh basil leaves torn into pieces, divided10 - 15
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
624.1 kcal /
2611.4 kJ
Proteína
24.9 g
Grasa
23.6 g
Carbohidratos
77.4 g
Fibra
4.3 g
Grasas saturadas
8.4 g
Sodio
1045.7 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

The basic cookbook
177 Recetas
Canadá
Canadá

The Basic Cookbook
176 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos