Dispositivos y accesorios
Curried lentils and steamed pumpkin
Prep. 35min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
-
cumin seeds (10 g)3 heaped tsp
-
coriander seeds (10 g)4 heaped tsp
-
salt1 ½ tsp
-
fresh coriander plus extra to garnish30 g
-
3 heaped tbsp dried grated coconut, (15 g)fresh coconut, peeled (opcional) cut in pieces (2-3 cm)50 g
-
butter cut in pieces80 g
-
onions cut in pieces300 g
-
garlic cloves2
-
1 - 2 fresh green chillies, (6-8 cm long), deseededground cayenne pepper½ - ¾ tsp
-
1000 - 1200 g butternut squash, deseeded, cut in 8 pieces with skin onpumpkin deseeded, cut in 8 pieces with skin on1000 - 1200 g
-
dried lentils green, brown or Puy300 g
-
water1000 g
-
roasted red pepper, preserved roughly diced (1-2 cm)250 - 300 g
-
crème fraîche (opcional)130 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
13 g
Calorías
1504 kJ /
358 kcal
Grasa
17 g
Fibra
10.3 g
Carbohidratos
33 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Vegetarian chilli
1 Std. 5 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 Min
Potato fritter burgers with spinach
35 Min
Paella with kidney beans
55 Min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 Min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 Min
Cream of chard soup
35 Min
Broccoli burgers with radish salsa
1 Std.
Spinach and tomato quiche
1 Std. 45 Min
Soy bolognese
40 Min
Smooth cauliflower soup
50 Min