Dispositivos y accesorios
Broccoli burgers with radish salsa
Prep. 35min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Radish salsa
-
red radishes cleaned160 g
-
red onion (approx. 60 g), cut into halves1
-
mustard (approx. 1 tsp)10 g
-
white wine vinegar25 g
-
olive oil35 g
-
fine salt½ tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
capers, pickled drained15 g
Broccoli fritters
-
water460 g
-
broccoli in small florets500 g
-
almonds whole70 g
-
soy flour full fat, as egg replacement30 g
-
breadcrumbs vegan20 g
-
oat flakes30 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
vegetable oil for frying
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
14 g
Calorías
1565 kJ /
374 kcal
Grasa
27 g
Fibra
9.2 g
Carbohidratos
15 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vibrant Vegan
10 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Hibiscus and Raspberry Tart
2hod. 35min.
Hemp Milk
10min.
Vegan Green Pea Fritters
20min.
Vegan "Crab" Cakes
1hod. 10min.
Broccoli almond soup
30min.
Tofu scramble
25min.
Smooth fennel and carrot soup
40min.
Lentil moussaka
2hod. 20min.
Vegan Caesar dressing
5min.
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1hod. 10min.
Vegan walnut and black bean burger
4hod. 40min.
Zucchini, lentil and coconut stew
30min.