Dispositivos y accesorios
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
Prep. 45min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
hazelnuts150 g
-
dried apricots150 g
-
onions cut in quarters300 g
-
garlic cloves20 g
-
olive oil plus extra for drizzling60 g
-
salt½ tsp
-
couscous200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water600 g
-
carrots cut in slices (5 mm)200 g
-
courgettes cut in slices (7-10 mm)200 g
-
red peppers cut in bite-size pieces150 g
-
frozen green peas100 g
-
feta cheese cut in small cubes (5 mm)200 g
-
fresh parsley (opcional) chopped, to garnish2 tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
18 g
Calorías
2607 kJ /
622 kcal
Grasa
37 g
Fibra
12.4 g
Carbohidratos
47 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Tabouleh with quinoa and tuna
40min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Oven Baked Vegetable Chips
Ninguna valoración
Orange curry dressing
10min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Ninguna valoración
Veal fillet with mirabelle plums
1h 50min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Egg canapés
10min
Tomato rice
30min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min