Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Labne
- 500 g natural yoghurt
Dressing
- 1 garlic clove
- 2 tsp dried mixed herbs
- 50 g honey
- 30 g wholegrain mustard
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 60 g apple cider vinegar
- 120 g olive oil
Salad
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 1 tbsp sesame seeds
- 2 tsp sunflower seeds
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- 500 g Roma tomatoes, cut into thick slices
- 500 g heirloom tomatoes, cut into slices, or cherry tomatoes, cut into halves
- 60 g pitted green Sicilian olives, cut into slices
- ¼ red onion, cut into thin slices
- 120 g rocket, or fresh baby spinach leaves
- 30 g snow pea sprouts
- 4 - 5 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1272 kJ / 303 kcal
- Proteína
- 8 g
- Carbohidratos
- 13 g
- Grasa
- 24 g
- Grasas saturadas
- 4.8 g
- Fibra
- 4 g
- Sodio
- 570.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Warm Caesar salad with polenta croutons
1sa 55 dk
Carrot, feta and mint salad
40 min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Fattoush with grilled haloumi
5h
Colourful quinoa salad
40 min
Superfood salmon salad
1h 5min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25h 30min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Salmon niçoise salad
35 min
Baked artichoke dip
35 min