
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 50 g dried adzuki beans (see Tips)
- 50 g dried chickpeas
- 1400 g water plus extra to soak
- 200 g brown basmati rice
- 100 g sweet potato cut into pieces (1 cm)
- 100 g pumpkin peeled (see Tips), cut into pieces (1 cm)
- 60 g cauliflower florets
- 1 carrot cut into pieces (1 cm)
- 60 g green beans trimmed and cut into pieces
- 1 zucchini trimmed and cut into pieces (1 cm)
- 1 medium onion (approx. 100 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli trimmed and cut into halves
- 25 g fresh ginger
- 45 g coconut oil
- 2 tsp ground turmeric
- 2 tsp cumin seeds
- 2 tsp coriander seeds
- 1 tsp fenugreek seeds
- 1 tsp mustard seeds
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- freshly squeezed lemon juice to serve
- 1 tbsp sultanas to serve
- 1 tbsp roasted cashews to serve
- fresh coriander leaves only, roughly chopped, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 476.6 kcal / 1994 kJ
- Proteína
- 13 g
- Grasa
- 15.6 g
- Carbohidratos
- 74.2 g
- Fibra
- 9.3 g
- Grasas saturadas
- 10.5 g
- Sodio
- 62.6 mg