![Eggplant and ricotta involtini Eggplant and ricotta involtini](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5c857553b8e10bfb4479bd5944420e56/Derivates/5131f4a3d6759530730d0afd919f7c36f1fccd95.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 - 4 eggplants trimmed and cut lengthways into slices
- 1 tbsp sea salt, plus extra to season
- 90 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 230 g mozzarella, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 4 ½ sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- 180 g fresh baby spinach leaves
- 9 tbsp extra virgin olive oil, to drizzle
- 750 g smooth ricotta cheese
- 2 eggs
- ground black pepper, to season
- 600 g tomato passata
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2889.8 kJ / 690.7 kcal
- Proteína
- 31.2 g
- Carbohidratos
- 40.1 g
- Grasa
- 47.8 g
- Grasas saturadas
- 19.2 g
- Fibra
- 12.2 g
- Sodio
- 1606.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Caramelised leek and feta tart
2 godz. 25 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 Std.
Polenta with mediterranean vegetables
1 Std. 35 Min
Warm bulgur salad with orange dressing
40 Min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40 Min
Sweet potato quiche with prosciutto
1 Std. 15 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min