Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 - 4 eggplants trimmed and cut lengthways into slices
- 1 tbsp sea salt, plus extra to season
- 90 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 230 g mozzarella, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 4 ½ sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- 180 g fresh baby spinach leaves
- 9 tbsp extra virgin olive oil, to drizzle
- 750 g smooth ricotta cheese
- 2 eggs
- ground black pepper, to season
- 600 g tomato passata
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2889.8 kJ / 690.7 kcal
- Proteína
- 31.2 g
- Carbohidratos
- 40.1 g
- Grasa
- 47.8 g
- Grasas saturadas
- 19.2 g
- Fibra
- 12.2 g
- Sodio
- 1606.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40 min.
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Chicken gyros with tzatziki
30 Min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min